Skip to main content

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

  • Geen categorieën

Financiering

Fortior Hypotheken

Wij zijn dé intermediair voor onafhankelijk advies in Noord en Oost-Nederland. We helpen starters, doorstromers en verbouwers op de woningmarkt aan een passende financiering voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Tevens zijn wij hét adres voor ondernemers die een hypotheek nodig hebben. We helpen je graag vooruit middels persoonlijk contact. Bij ons staat maatwerk voorop en vergelijken wij alle hypotheekverstrekkers in de markt.

Ons eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak op één van onze kantoren of bij u thuis. Wij helpen u graag verder.

Sjon van Veen CFP

Financieel adviseur/eigenaar

www.fortiorhypotheken.nl
sjon@fortiorhypotheken.nl

06 10 31 76 07

Het plan

Duurzaam wonen

Midden in het groen

Wat gelijk opvalt aan de twintig karakteristieke woningen is hun excentrieke gevel. Deze is gemaakt van bamboe. Een bijzonder bouwmateriaal dat in meerdere opzichten ontzettend duurzaam is. Allereerst is bamboe vele malen harder dan hout en daardoor krasvast en onderhoudsarm. Ten tweede groeit bamboe als grondstof wel 5 cm tot maar liefst 91 centimeter per dág. Bovendien neemt bamboe maar liefst vijf keer zoveel CO₂ op als een boom. Een extreem duurzaam materiaal dus.

Ook in en op de woning vind je volop duurzame toepassingen. Zo beschik je over een warmte-terugwin-installatie, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen op het dak. De buitenberging is bewust meegenomen in de thermische schil, waardoor je spullen het gehele jaar door zorgeloos opslaat. Bovendien is de berging een stuk groter dan normaal, waardoor je naast tuinmeubilair ook je fietsen hier moeiteloos stalt. Daarmee is de fiets altijd jouw eerste keuze als vervoersmiddel!

Duurzaam